Etsi

Puheenjohtaja

Laila Eertamo

Rinnekodin henkilökunta JHL ry 598
Rinnekodintie 10
02980 ESPOO

laila.eertamo@rinnekoti.fi
Puhelin: (050)3809536

Hyvää tätä vuotta JHL 598:n jäsenille!

 

Viime syksynä hallitus laati toimintakalenterin, mikä hyväksyttiin yhdistyksen syyskokouksessa. Toivottavasti toimintakalenterista löytyy jotain jokaiselle jäsenelle.

Edunvalvonta voi toimia tehokkaasti vain silloin, kun luottamusmies saa tiedon epäkohdista tai asioista, jotka edellyttävät toimenpiteitä.

Yli kymmenen vuotta sitten menin syyskokoukseen katsomaan mitä on  yhdistystoiminta ja minkäläisia henkilöitä on ay-toiminnassa mukana ja sillä tiellä olen vielä.

Minua kiinnostaa ay-asiat. En lähtenyt soitellen sotaan vaan pyrin vaikuttamaan ja tuomaan asioita esille keskustellen. Tiedän, että taustatuki on hyvä ja yhdistyksen hallituksen jäseniltä saan tukea toimintaani ja asioista tulee keskustella avoimesti.

 

Olen lähtenyt karjalasta, mutta karjalaisuus ei lähe miusta. Opiskelun ja työn perässä tänne ruuhka-Suomeen ajauduin. Olen naimisissa ja miulla on kissa. Koko pienen ikäni olen tehnyt erilaisia sosiaalialan töitä.

Olen työskennellyt Rinnekodin palveluksessa kohta 15 vuotta  työllistymisten ja osallisuuden palveluissa  ohjaajana. Työpisteeni on Lakiston autismitiimin Ankkurissa Lakiston alueella.

Diakonissalaitos ja Rinnekoti yhdistyivät vuoden 2020 alussa. Lainaan työnantajan tiedotteesta: Yhteinen tulevaisuus on luontevaa, sillä säätiöillä on yhteinen historia. Rinnekodin toiminta alkoi osana Helsingin Diakonissalaitoksen toimintaa vuonna 1927, kun kaksi pien-tä poikaa, Mauri ja Martti, pääsivät Diakonissalaitoksen sisarten hoidettavaksi. Tiivis yhteistyö on jat-kunut siitä asti ja nyt Rinnekoti palaa takaisin kotiin. Yhdistymisen jälkeen Rinnekoti jatkaa toimintaan-sa yhtenä Diakonissalaitoksen liiketoiminta-alueena. Rinnekodilla säilyvät nykyinen nimi ja brändi, jon-ka alla sen palveluliiketoiminta jatkuu, kehittyy ja laajenee 

Tuttua tekstiä, miten luottamusmies toimii työpaikalla.  Sinun ei tarvitse hoitaa asioitasi yksin.Luottamusmies on apuna työsuhteen ongelmatilanteissa. Hän valvoo virka- ja työehtosopimusten toteutumista työpaikalla, tulkitsee sopimusten sisältöä ja käy neuvotteluja työnantajan kanssa. Luottamusmies varmistaa, että työpaikalla noudatetaan työelämän pelisääntöjä.

Muista! Ilmoittaa kaikista työsuhteen tai elämäntilanteesi muutoksista, joko yhdistyksen jäsenasiainhoitajalle tai suoraan liittoon. Päivitä myös yhteystietosi, että saat yhdistyspostia oikeaan osoitteeseen. 

Torstaisin klo 13 – 15 välillä päivystän Peippolan luottamusmieskopilla, puh. 0503809536

 

Laila Eertamo JHL 598 puheenjohtaja ja pääluottamusmies